kulturális események

Esztergomi életképek - vélemények

Esztergomi életképek - vélemények

Oszter Alexandra festményei Esztergomban

2013. július 20. - Muzslai Zsitva Ágnes

IMG_20130622_184611.jpgoszter kiállítás 009.jpgEsztergomban június 22.-én a Múzeumok Éjszakáján nyilt meg Oszter Alexandra festőművész kiállitása a Művelődési Házban. Maronka Csilla szinművész, intézmény igazgató mondott köszöntőt  Erdélyi Lili Ada előadóművész saját versével nyitotta meg a tárlatot.Kedves meglepetésként Oszter Sándor Kossuth dijas szinművész  apai szerettel idézte fel Alexandra gyermekorát, amely sokoldalú művészi pályához vezetett.

Osztet Sándor szavai lányához Alexandrához:  

https://youtube.com/watch?v=0u07xkoPDTM&feature=youtube_gdata_player

 

 

Oszter Alexandra belekóstolt a különféle művészeti ágakba : diákként kórusba énekelt évekig balettot tanult, tanult középiskolásként és egyetemi fokon festészetet a szinpad is elcsábitotta megtanulta a szinész mesterséget is. Anyaként ismét a rajz a festészet került az életében előtérbe. Gyermekmeséket is illusztrál. Izelítő mesevilágot idéző képeiből.IMG_20130629_171520.jpg

 

oszter kiállítás 007.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://esztergomieletkepek.blog.hu/api/trackback/id/tr995381084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://youtu.be/ACBvzOjWSAQ